Tuesday, December 19, 2006

STAPJE TE VEEL

5 Comments:

Blogger JaG said...

Herkenbaar.

*knuffel*

3:40 AM  
Anonymous Anonymous said...

Geen wonder dat je moe bent. Stop met te veel te willen, overal waar te voor staat is niet oke, behalve de te van TEVREDENHEID. Wanneer ben jij tevreden Hugo? Wanneer is het genoeg en oke? Als je uitgestreden bent? En waar strijd je voor?......nogmaals....Geluk zit in de kracht de dingen te laten voor wat ze zijn! ook emoties, gedachtes etc....waarom moet overal atijd een verklaring voor zijn? Waar ben jij naar op zoek? Believe me....dat vind je never, nooit niet...Je bent geweldig zoals je bent,..........of je moet kicken op die onrust, dan zou ik zeggen,,,,,ga zo door!! x B

11:38 AM  
Anonymous Anonymous said...

ach,...af en toe even lekker huilen is zo slecht nog niet!

12:16 PM  
Blogger Tamara le Roy said...

Lieve kleine man,
kom even lekker tot rust en als je even weg wilt kruipen zijn er genoeg warme huisjes en armen om even de kleine kleine jongen te zijn.
knuffel

9:48 AM  
Anonymous Anonymous said...

Helemaal mee eens dat je zo nu en dan die waterlanders moet laten stromen, maar als je ze elke keer om dezelfde reden laat stromen, dan doe je jezelf toch tekort? Of ben ik nou gek?
Gewoon lekker blèren om het janken is kan ook bevrijdend werken, nou.....jongens, ik weet het niet meer,,,,Ho Ho Ho,...MERRY XMAS!

11:13 AM  

Post a Comment

<< Home