Sunday, November 12, 2006

1 jaar Beetje raad. VERHALEN EN GEDACHTEN GEBASEERD OP DE WERKELIJKHEID..(BLIJFT FICTIE)


Mopje, Hanke,Mathilde sorry voor alles en bedankt voor jullie steun!
Buuf, Jag en alle anderen... Bedankt voor jullie gedichten en raad!
Liefs HUGO

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ontzettend gefeliciteerd,...en blijf doorgaan met films maken! Ik vind het geweldig!
Wien!

10:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jij ook bedankt!! Als je maar niet stopt met filmpjes maken!! En volgens mij ben jij de enige die ook zoveel van Grand Marnier houdt als ik, zullen we daar niet eens een keertje iets mee doen?

Liefs!

10:26 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ten eerste Gefeliciteerd met 1 jaar beetje raad!
Lieve schat, het gaat nooit over....oude cq echte liefde roest echt niet, ik ben 22 jaar verder en in die 22 jaar heb ik nooit het gevoel kunnen krijgen die ik in 1 1/2 jaar bij m'n ex had. Dat gevoel koester ik en hou daardoor verlangens,...dus laat haar niet gaan en geniet van het gevoel, ongeacht of de relatie stabiel (perfect) is. Blijkt het echt een op een fiasco uit te lopen dan ben je er in ieder geval voor gegaan!
Succes en geniet ervan....xBuuf

7:29 PM  
Anonymous Anonymous said...

Gefeliciteerd gekke lieve leuke kleine prins!
ik ben het met buuf eens, slijt niet, gaat niet over dit gevoel blijft en ik kan het weten ik ben expert in het blijven hangen aan je ex.
Ik vecht er niet meer tegen, hij zit weer naast me op de bank met al zijn onhebbelijkheden maar ik heb hem zo ontzettend lief de heimwee is te groot als hij er niet is dat is nog veel erger voor mij,misschien verdienen wij wel beter zoals vast veel mensen jou ook toe roepen en misschien is het wel voorbestemd wees zuinig op je trouwe hartje en wees er heel erg trots op ik heb er ook één lastig soms maar ook heel erg mooi
Kus en liefs

11:14 AM  
Anonymous Anonymous said...

Is Endrie van het toneel verdwenen??

9:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Zo is dat Endrie,...Laat de dingen zoals ze zijn en fijn dat je nog steeds in de buurt blijft! Grt. Buuf

4:01 AM  
Blogger Tamara le Roy said...

Ja, het is wel zo dat je trouw moet blijven aan je hartje (ik zou de laatste zijn dat ontkent, want het is DE reden dat ik nu gelukkig ben met mijn schatje), maar heeeel even hoor:
Ze is niet voor niks je EX toch? Het ging niet meer Huug. En ja echte liefde bestaat, maar er zijn meer dekseltjes die op 1 en hetzelfde potje passen! De idee van de enige echte ware, daar geloof ik niet in. Wel in soulmates, maar daar kun je meerdere van tegenkomen.
Maar goed, je bent een lieve schat en het is tijd dat je het verleden gaat loslaten en je weer meer op het heden en de toekomst gaat richten. Want eigenlijk kun je alleen in het heden heeeeel hard leven! XXXTam

10:01 PM  
Blogger Tamara le Roy said...

Oh euhm, oh ja, heel erg gefeliciteerd met 1 jaar Beetje raad! Keep it up!
X

10:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

JE BENT TOCH OOK EEN LEKKER DING HUGO. OOK IN HET ECHT...

12:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

Je bent geweldig Hugo:) je bent super lief en super grappig en je bent de allerleukste acteur die er is:) je bent en blijft mijn allerbeste vriend voor altijd! :) knuffels van je allergrootste fan: Stacy:)

7:55 AM  

Post a Comment

<< Home